Bekijk onze laatste recensies
Eddie
26-03-2018
Nadert een echte
King Cock 15 cm - Vleeskleurig
King Cock 15 cm - Vleeskleurig
26-03-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Eddie
26-03-2018
Form kleur en uiterlijk is geweldig. Materiaal is te hard en de geur is minder.
Grote Realistische Dildo - Lichte Huidkleur
Grote Realistische Dildo - Lichte Huidkleur
26-03-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Genietje
25-02-2018
Heerlijke dildo met zeer aangename top erop ook voor anaal gebruik , zacht en goed handelbaar met zeer sterke zuignap om de dildo in goede positie te gebruiken en stevig op zijn plaats blijft bij anaal gebruik .
Jolly Buttcock
Jolly Buttcock
25-02-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Genietje
25-02-2018
Een goed glijmiddel een klein beetje is voldoende , ook in gebruik met een dildo werkt het naar volle tevredenheid
Just Glide Anaal Glijmiddel 50 ml
Just Glide Anaal Glijmiddel 50 ml
25-02-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Genietje
25-02-2018
Top met een beetje glijmiddel inbrengen en is nog lekker ook onder het spoelen
Anale stimulatie douchekop
Anale stimulatie douchekop
25-02-2018
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Errorist
03-12-2017
Zeer tevreden over dit product. Precies de goede maat en het materiaal voelt erg aangenaam, ook bij het inbrengen. Werd snel geleverd in een discrete doos.
Zwarte buttplug met trekring - large
Zwarte buttplug met trekring - large
03-12-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Jurker
27-09-2017
Een goede masturbator, doet wat het belooft te doen, misschien iets te strak, maar dat zal er persoon anders zijn. Makkelijk te gebruiken, makkelijk te reinigen, makkelijk te bedienen. Nu nog hopen dat hij ook een tijdje mee gaat
Blowjob Simulator Autoblow 2 - Sleeve B
Blowjob Simulator Autoblow 2 - Sleeve B
27-09-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Nocia
08-08-2017
Ik heb er nog maar een gebruikt, was even wennen want erectie was bij mij een tij d weg gebleven. Maar nu voor slachtgemeenschap had voelde ik dat de errectiepil zijn werk deed. Dus ik heb heerlijke date gehad met een jonge man.
Libido Forte
Libido Forte
08-08-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
Nocia
08-08-2017
Lekkere en goede massage olie voor een aantrekkelijke prijs. Het fijne vind ik hiervan dat het geen geur heeft.
Body In Balance Massageolie - 500 ml
Body In Balance Massageolie - 500 ml
08-08-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore:
brisant1957
07-03-2017
Een heerlijk speeltje al diverse keren op mijn anus gezet zalig mijn anus zwelt heerlijk op wat ook de bedoeling is ook op je borst heerlijk je krijgt er echt tieten van de sterkte van de zuigkracht kun je regelen ik zelf ga voor max hij zou nog krachtiger mogen van mij maar een aanrader zalig speeltje brisant 07-03-2017
Intake Anal Suction Device
Intake Anal Suction Device
07-03-2017
Beoordeling
  • Gebruiksgemak:
  • Prijs/kwaliteitsverhouding:
  • Design / Uiterlijk:
  • Materiaal / voelt prettig aan:
  • Totaalscore: